Kamperen

De Jeugdcommissie organiseert elk jaar de activiteit 'Kamperen op het land' voor alle jeugdleden. In 2019 zal deze spetterende activiteit plaats vinden op 24 en 25 augustus.

Hieronder het verslag van afgelopen jaar: 

En als klap op de vuurpijl organiseerde de jeugdcommissie de activiteit Kamperen op ’t Land voor de jeugdleden. We hebben er een gezellig, spannend en avontuurlijk uitje van gemaakt. Na het opzetten van een eigen tent zijn we begonnen aan een zeskamp, waarbij met allerlei spellen voor de hoofdprijs werd gestreden. Daarna hebben we de bbq aangestoken om lekker een hapje te eten. Toen onze magen gevuld waren, hebben we een echte speurtocht gelopen  met verschillende raadsels en posten met verschillende spelletjes. Bij terugkomst op ’t Land hebben we ons heerlijk opgewarmd bij het kampvuur met marshmallows, chips, muziek en nog enkele leuke spelletjes. Na een rustig nachtje was het zondagmorgen na het ontbijt tijd om de tenten op te ruimen en werden de kinderen weer opgehaald. Zo kon de Jeugdcommissie na het opruimen nog een beetje uitrusten op de zondagmiddag. 
Alle kinderen heel erg bedankt voor het meedoen! En wij willen alle ouders bedanken voor het vertrouwen in de Jeugdcommissie. Hopelijk tot volgend jaar!