Spaaractie Jumbo

Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbolimburg word je doorverwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens TC Weert selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen. Je ontvangt daarover bericht als het zover is.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 18 september naar een van de JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. 

De boekjes met de spaarkaarten zullen we bij zoveel mogelijk leden deze week in de brievenbus doen. Voor de adressen die wat verder van de club liggen, lukt het niet in alle gevallen om een boekje te bezorgen. Heb je na 15 september geen spaarboekje ontvangen of heb je behoefte aan meer exemplaren, dan kun je (extra) spaarboekjes ophalen op de club. 

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!