Inschrijftermijn Teamtoernooi 2022 verlengd!

28 april 2022


Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, volgt aankomende zomer een nieuwe editie van het TC Weert - Scholt Energy Teamtoernooi. Wil je graag eens als team een toernooi spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in! 

Wanneer is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 27 augustus t/m zondag 4 september op het tennispark van T.C. Weert (Fuutstraat 10, Weert).   

Waarom wil je mee doen?
Het is een unieke toernooiopzet waarbij je in teamverband speelt. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers. Er wordt gespeeld volgens een poulesysteem, waarbij tegen elke tegenstander 2 dubbelpartijen gespeeld worden. Hierdoor heb je de zekerheid dat je meerdere wedstrijden speelt. Na de poulewedstrijden wordt verder gespeeld in een afvalsysteem. Hierbij wordt gestreden om wederom een goedgevulde prijzenpot! Het toernooi wordt gespeeld over 9 dagen, waarbij maximaal 26 teams kunnen deelnemen. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deelnemers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn. Ben je als speler niet alle dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen kun je binnen je eigen team opvangen!  

Naast sportiviteit staat gezelligheid bovenaan. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek gezorgd worden met voldoende eten en drinken. Zo komen jouw teamgenoten niets te kort tijdens het aanmoedigen! Ook dit jaar zal een goedgevulde tombola niet ontbreken! Op donderdagavond is het weekend in zicht en warmen we op met de pre-feestavond. Op vrijdagavond gaan alle handjes in de lucht tijdens de officiële feestavond. Gevolgd door een knallend finale weekeinde, waarin de overgebleven teams strijden om de prijzen.  

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 augustus op de site van TC Weert. 

Nieuwscategorieën