Vernieuwde website TC Weert

07 juni 2021


TC Weert heeft sinds vandaag een nieuwe provider voor de website! We hebben ervoor gekozen om de website onder te brengen in de KNLTB.Club-omgeving waar ook de ledenadministratie, bardienstplanner en het afhangbord deel van uit maken.
 
Dat maakt het werken ermee makkelijker, omdat we verschillende mogelijkheden om te communiceren naar de leden (de website, de ClubApp, de agenda en nieuwsberichten) nu op 1 plek kunnen beheren.
 
Doordat we de website nu op deze manier beheren, is er bijvoorbeeld ook een koppeling met het digitale afhangbord en kun je de beschikbaarheid van de banen op de website checken, en via de website een baan reserveren. Ook kun je via 'Mijn Club' inloggen (rechtsboven) en daar je bardiensten inplannen en de ledenlijst bekijken. De gegevens in de ledenlijst zijn alleen zichtbaar voor leden als ze zijn ingelogd, ze worden niet gedeeld met derden. Gebruik voor het inloggen je bondsnummer en hetzelfde wachtwoord waarmee je in de ClubApp inlogt. Weet je je wachtwoord niet meer, dan kun door te klikken op 'wachtwoord vergeten?' een nieuw wachtwoord instellen. 
 
Qua opzet is de website redelijk gelijk gebleven. Veel informatie is behouden, maar staat soms op een andere plek dan je gewend was. Een nieuw onderdeel van de website is SponsorKliks. Met SponsorKliks kun je met het doen van online aankopen onze club sponsoren. Door je online aankopen bij bijv. Bol.com via de SponsorKliks-pagina van TC Weert te doen, ontvangt TC Weert een sponsorbedrag, terwijl jij niks extra's betaalt. Lees meer over deze manier om onze club te steunen op de website. 
 
We hopen dat je snel kunt vinden wat je zoekt. Kom je er niet uit, heb je vragen of suggesties voor verbeteringen, dan horen we het graag via [email protected].
 

Nieuwscategorieën