Terug naar overzicht

TC Weert Scholt Energy Teamtoernooi 2021

Tennisclub Weert
28-8-2021 09:00 - 5-9-2021 18:00
Melanie Bisschops, Bas van Dooren, Mickey Saes, Frank Wiermans

Een primeur! Altijd al eens met een team een toernooi willen spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in voor het TC Weert - Scholt Energy Teamtoernooi 2021.  

Wanneer is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 28 augustus t/m zondag 5 september op het tennispark van TC Weert (Fuutstraat 10, Weert).  

Waarom wil je mee doen?
Het is een unieke toernooiopzet waarbij je in teamverband speelt. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.
Er wordt gespeeld volgens een poulesysteem, waarbij tegen elke tegenstander 2 wedstrijden gespeeld worden. Hierdoor heb je de zekerheid dat je meerdere wedstrijden speelt. Na de poulewedstrijden wordt verder gespeeld in een afvalsysteem. Hierbij wordt gestreden om leuke prijzen.
Het toernooi wordt gespeeld over 9 dagen, waarbij maximaal 48 teams kunnen deelnemen. Dit komt neer op ongeveer 200 spelers die aan het toernooi mee kunnen doen. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn. Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen kun je binnen je eigen team opvangen! 
Mochten jullie als team in de week voorafgaand aan het Teamtoernooi een ander toernooi spelen? Geef dit dan bij de aanmelding aan en vermeld daarbij hoeveel van de teamleden in het voorweekeinde van het teamtoernooi verhinderd zijn.

Naast sportiviteit ook gezelligheid
Gezelligheid staat bovenaan bij dit toernooi. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek  gezorgd worden met voldoende eten, drinken en een goedgevulde tombola. Zo komen jouw teamgenoten niets te kort tijdens het aanmoedigen! Op donderdagavond is het weekend in zicht en warmen we op met de pre-feestavond. Op vrijdagavond gaan alle handjes in de lucht tijdens de officiële feestavond. Gevolgd door een knallend finale weekeinde, waarin de overgebleven teams strijden om de goed gevulde prijzenpot.  

Aanmelden
Als je hier bent aanbeland, kan het niet anders dan dat je enthousiast bent geworden. Heb jij jouw teamleden al een appje gestuurd? Klik snel hier om het inschrijfformulier te downloaden. Vul deze in en stuur het voor 15 augustus per mail op naar het e-mailadres dat op het inschrijfformulier vermeld staat. Daarnaast vind je hier het reglement van het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2021.
Let op, jouw aanmelding is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld à €50,- per team.
Op www.mijnknltb.toernooi.nl kun je zien wie al hebben ingeschreven en daar komt ook te zijner tijd de wedstrijdindeling te staan. 

  Terug naar overzicht