Teamtoernooi

TC Weert Scholt Energy Teamtoernooi 2024

Waar? Tennisclub Weert
Wanneer? Zaterdag 24-8-2024 12:00 – zondag 1-9-2024 18:00

Het is weer zover! Na de succesvolle afgelopen edities, volgt aankomende zomer een nieuwe editie van het TC Weert - Scholt Energy Teamtoernooi. Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Vraag je je af waarom je dit jaar (weer) mee zou doen aan het Teamtoernooi? Hieronder alle redenen waarom dit toernooi niet te missen is.


Unieke toernooiopzet
Wat dit toernooi zo uniek maakt, is de teamopzet. Je speelt niet alleen voor jezelf, maar samen met je medespelers. Ongeacht je speelniveau, er is plek voor iedereen! Met teams van minimaal 4 spelers per team duik je in een poulesysteem. Hierin speel je tegen elke tegenstander 2 dubbelpartijen. Dit betekent dat je gegarandeerd meerdere keren op de baan staat.

En daar stopt het niet! Na de poulewedstrijden wordt de spanning verder opgevoerd met een afvalsysteem. Uiteraard wacht een flinke prijzenpot voor de finalisten. Met een limiet van 26 teams wil je zeker niet te lang wachten met inschrijven. Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots in de regio!


Wat is een toernooi zonder gezelligheid?
Bij Tennisclub Weert staat gezelligheid net zo hoog (of misschien zelfs hoger) op de lijst als sportiviteit. Elke avond wordt goed voor jou en je team gezorgd, met heerlijk eten en drinken. En laten we de zinderende tombola niet vergeten! Van de pre-feestavond op donderdag tot de knallende feestavond op vrijdag, en niet te vergeten het spectaculaire finaleweekend, er is altijd iets om naar uit te kijken.
En als klap op de vuurpijl, op zaterdag 31 augustus, sluiten we de dag af met een fantastische barbecue, waar alle deelnemers gratis aan kunnen deelnemen. Wat wil je nog meer?


Early bird, profiteer nu!
Waar wacht je nog op?! Trommel je tennisvrienden bij elkaar en schrijf je in. Schrijft jouw team zich uiterlijk zondag 26 mei in, dan is het eerste rondje van ons. Elk van de ingeschreven spelers in jouw team krijgt namelijk van de toernooiorganisatie de eerste consumptie gratis zodat jullie als team kunnen proosten op een gezellige week op T.C. Weert!
We geven maximaal 8 consumptiebonnen per team.


Inschrijven
Inschrijven kan door het online inschrijfformulier in te vullen. Het toernooireglement is ook online in te zien. Let op, jouw aanmelding is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld van €50,- per team. Mochten jij of jouw teamgenoten in de week voorafgaand aan het Teamtoernooi een ander toernooi spelen? Dan proberen wij hier uiteraard rekening mee te houden in onze planning. Echter, in principe geldt dat verhinderingen binnen het eigen team opgevangen moeten worden.

 

 

Teamtoernooi
Eind augustus organiseert TC Weert een teamtoernooi. Dit toernooi is onder andere bedoeld als opwarmer voor de KNLTB Najaarscompetitie, maar staat uiteraard ook open voor spelers die geen competitie spelen.
Het is een unieke toernooiopzet waarbij je in teamverband speelt. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers. Er wordt gespeeld volgens een poulesysteem, waarbij tegen elke tegenstander 2 wedstrijden gespeeld worden. Hierdoor heb je de zekerheid dat je meerdere wedstrijden speelt. Na de poulewedstrijden wordt verder gespeeld in een afvalsysteem. Er wordt gestreden om leuke prijzen. 
Zie voor de komende editie de agenda.

Overige toernooien
In de regio worden op veel tennisclubs open toernooien georganiseerd. Kijk op www.toernooi.nl voor een overzicht van de toernooien en om in te schrijven.

 

 

laatst gewijzigd 26 mei 2024