Laddercompetitie

Wat is een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende klim of daal je op de ladder.

De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van de vereniging. Via de Laddercompetitie functionaliteit binnen KNLTB ClubApp kunnen alle leden meedoen aan de Clubladder. Je kunt in het dubbelspel andere clubleden uitdagen. Aan de hand van de resultaten kun je stijgen of dalen binnen de rangorde. Vervolgens zijn alle resultaten in te zien.

Hoe werkt het? 
De Laddercompetitie is een functie binnen de ClubApp, ga naar Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Hier zie je de laddercompetitie staan. Schrijf je hier met je partner in. 

Uitdagen van andere koppels kan tot 3 tredes boven je eigen ranking op de ladder. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een koppel, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de ClubApp deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. Na uitdagen dient de wedstrijd gespeeld te worden binnen 5 dagen.

 

laatst gewijzigd 25 januari 2022